Het is inmiddels een traditie geworden dat Freunde Echo op Paaszaterdag een festival van blaasmuziek organiseert.
Op 11 april 2020 is het weer zover. Dan komt de  Tsjechische kapel Túfaranka weer naar Nederland. De  voorgaande keren dat Túfaranka in Overloon optrad was 't telkens een grandioos succes. 

Zoals gebruikelijk zal Freunde Echo zelf het voorprogramma voor haar rekening nemen. Zij beginnen om 19.30 uur met hun optreden. Vanaf 21.00 uur zal Túfaranka het daarna overnemen.

Er zijn maximaal 340 zitplaatsen beschikbaar, en daarnaast een beperkt aantal staanplaatsen. Wilt u van een zitplaats verzekerd zijn dan dient u tijdig een kaartje te reserveren. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen.
In de voorverkoop bedraagt de entree € 15,=. Koopt u een kaartje aan de kassa dan is de prijs € 17,50. Zaal is open vanaf 18.30 uur.

Voor verdere informatie en reserveringen kunt u ook telefonisch contact opnemen met John Jacobs, telefoon 0478-641 516 of u stuurt een e-mail naar: info@blaaskapel.nl

Het festival vindt plaats in gemeenschapshuis de pit aan het 14 Oktoberplein nr. 2 te Overloon. 

Om te reserveren kunt u dit formulier invullen: 

Naam:*
Adres:*
Postcode en woonplaats:*
Email adres:*
Aantal kaarten:*
Verificatie code:
 

U kunt de entreekosten vooraf  per bank betalen. U dient het juiste bedrag (€ 15,= per kaartje) over te maken op IBAN nummer: NL96RABO014 14 93 585 ten name van Blaaskapel Freunde Echo. Vergeet niet uw naam en adres daarbij te vermelden.