Op 25 november  2018 komt de Tsjechische kapel Šohajka weer naar Nederland. Het is  jaren geleden dat deze kapel in ons land heeft opgetreden.

Šohajka is in 1992 opgericht door Vojtěch Ducháček, die  nu nog steeds kapelleider is. Ook neemt hij de microfoon ter hand om te zingen, tesamen met twee zangeressen.

Daarnaast bestaat de kapel verder nog uit 11 muzikanten. Zij vertolken de Máhrische volksmuziek en zijn afkomstig uit de alom bekende omgeving van Hodonin.

 

Freunde Echo zal deze middag om 13.00 uur het programma openen. Om 14.15 uur zal Šohajka het daarna overnemen.

Er zijn maximaal 340 zitplaatsen beschikbaar, en daarnaast een beperkt aantal staanplaatsen. Wilt u van een zitplaats verzekerd zijn dan dient u tijdig een kaartje te reserveren. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen.
In de voorverkoop bedraagt de entree € 18,50. Koopt u een kaartje aan de kassa dan is de prijs € 20,00. U loopt dan wel het risico dat de zaal is volgeboekt. Zaal is open vanaf 12.15 uur.

Voor verdere informatie en reserveringen kunt u ook telefonisch contact opnemen met Ruud van Didden: tel. 06 - 3603 8691 (’s avonds) of rvdidden@planet.nl of met John Jacobs, telefoon 0478-641 516 of u stuurt een e-mail naar: info@blaaskapel.nl

Het optreden vindt plaats in gemeenschapshuis de pit aan het 14 Oktoberplein nr. 2 te Overloon. 

U dient de entreekosten contant aan de kassa te betalen.

Om te reserveren kunt u dit formulier invullen: 

Naam:*
Adres:*
Postcode en woonplaats:*
Email adres:*
Aantal kaarten:*
Verificatie code: