Facebook Image

Succesvolle afsluiting jubileumjaar

 Op zaterdag 26 oktober stond de viering van het 50 jarig bestaan van de kapel voor de laatste keer dit jaar centraal. In  een goed bezette zaal waren vele fens aanwezig en zodoende getuige van een prachtig optreden. De jubilerende kapel beet de spits af en bracht een prachtig programma, afwisselend met zang en diverse solistische nummers. 
Daarna was het de beurt aan de 1e gastkapel "De Eiserbach Muzikanten" uit het Zuid Limburgse Bochholtz. Onder leiding van kapelmeester Ralh Knauf speelde deze kapel een  aantal mooie Böhmische en Egerländer nummers, waaronder een prachtige solo op de bas.
Vervolgens was het de beurt aan de 2e gastkapel van deze avond, Stěstí uit Boxmeer. Zij spelen net als Freunde Echo voornamelijk het Moravische en Mährische repertoire en brachten ook diverse solistische nummers. Stěstí staat onder leiding van Henri van Breugel. Met een daverend slot, waarbij een aantal muzikanten van Freunde Echo zich tussen de muzikanten van Stěstí voegden, kwam er een einde aan een prachtig optreden.

Hieronder een paar opnames:

     

  

  Van rechts naar links de tenues in volgorde van tijd